The Body Shop

Jag handlade pressent till pappa på Body Shop här om dagen och blev medlem i deras klubb vilket jag är mycket nöjd över. Det bara ramlade in erbjudanden direkt. Dels så fick jag köpa tre varor för priset av två, fick vara med på deras klubbdag i torsdags samt fick en gratis makeup rådgivning. Eftersom jag fyller år om två veckor får jag även en pressentkort  värde ett hundra kronor, lika mycket som det kostar att gå med i klubben. Jag älskar affären och deras lovely dofter.

Kramar


Uppdatering

Hej. Jag var på Vivvis student igår och kom fram till att jag aldrig har längtat så mycket till den dagen som då. Det var mycket trevligt och massor av god mat. Jag, E och P gick därifrån vid åtta och gick hem till E där H kom strax efter. Sedan blev det en promenad til en mataffär för godisköp (jag kände mig dock duktig och inte köpte något) och därefter gick jag hem och slängde mig i säng klockan tolv och vad jag vet slockanade jag dirket. Så nu är jag utvilad och har skickat in en uppsats i Psykologin som jag precis har gjort färdigt.

Nu ska jag fortsätta att plugga psykiatri och sätta mig ute i gräset på en filt nu och njuta av det varma, soliga och härliga vädret innan jag ska på bröllop samt till farmor & farfar på kalas.

Ha en härlig dag
Kramar


Smile

Hej. Jag kom precis hem från en mataffär efter att ha handlat massor av varor, jag ska baka. En långpanna kärleksmums(/snoddas/saras kokoskakor eller vad ni kallar dem) till imorgon då det är kamratstödjardag på min skola. Kamratstödjarna ska bjuda på kaka för att lätta upp stämningen som är lite grå just nu. Imorgon ska jag även börja med att göra en tårta som pappa ska ha med sig till sitt jobb på fredag då han fyller år. Jag köpte pressent till honom idag, det blev en deo och rakvatten/parfym på The Body Shop, jag blev medlem hos dem idag och har redan fått erbjudanden om att köpa tre varor och betala för två samt en gratis makeuprådgivning. Kanon. Dessutom har jag fixat lite små ärenden idag så nu har många tunga saker släppt från mina axlar.

Idag fick jag reda på tre betyg: MVG i medicinskgrundkurs samt Omvårdnad och jag kan få MVG i matte B om jag får det på mitt sista prov. Härligt, men det känns som att jag kan vara värd det efter alla pluggtimmar som jag har lagt ner på att nå betyget.
 
Nu är det dags för smetvärlden- mums!
Kramar  

Här skulle jag få massagen i Thailand, behöver det nu också..

Härligt!

Nu är jag färdig med alla inlämningar och prov för denna veckan. Det är härligt som bara den att kunna ta lite semester nu. Innan jag åker till landet ska jag och O ta en fika på Expresso house, jag har kuponger där- två latte för priset för en. Sedan blir det en och en halv timmars busstur- antaglien med godis, en bra bok och musik i öronen.

Imorses var det ösregn men äntligen har solen tittat fram, hoppas att det håller i sig över helgen.

Kramar, ha en bra helg.


Pluggandet tar aldrig slut!



Äntligen är jag färdig med min yogauppsats. Den blev ganska bra, jag är nöjd men beskrivningarna var luddiga och jag hoppas verkligen att jag har fattat det hela rätt. Tidigare idag var E här för att ta bilder på mig när jag gjorde olika yogaställningar som jag skulle ha i arbetet- ni kanske förstår flummigheten som uppsatsen består av. Hur som helst nu är den skickad och jag ska sätta igång att plugga Naturkunskap, prov imorgon. Först ska jag baka Scones, magra med grahamsmjöl samt koka en kopp te innan jag slå upp böckerna. Idag är det Desperate Housewives, önskar att jag hinner att titta lite på det. Får se om jag kan..men jag åker buss imorgon (inte cyklar som idag) och då hinner jag att plugga-eller?

Imorgon åker jag till landet direkt efter skolan. Jag ska vara där över helgen, det ska bli jätte härligt att komma dit och bort från allt. Läntar! Det är så härligt att få vara ute i naturen nu när det är så fint väder, så helgen kommer att bestå av promenader och kanske solning samt plugg. Vem vet, blir det varmt kanske det första doppet för i år kan ske.

Hoppas att ni har haft en bra dag
Kramar

Nu är det slut på allt!

Igår var det eurovision song contest 2009. Jag hade inte kollat så mycket på "inför eurovision" eller på semifinalen, men jag hade hört att Norge var bra och det var sant. Jag är nöjd över att han vann, så här på 17 maj. Innan det började på tv:n var jag, A och O hemma hos M där vi lagade och åt mat- mums! Dock hade jag och A lovat att köpa Ben and Jerry´s glass. Vi höll våra ord, men sorten som M ville ha fanns inte på Hemköp i femman utan vi fick gå till Coop på Avenyn. Jissa om det var mycket folk som sprang samt kollade på Göteborgsvarvet. Den sträckan som vanligtvis brukar ta en kvart att gå dröjde det tredubbla. Så smått sura, varma och allmänt skabbiga gick vi in på Coop. Väl ute igen insåg vi att vi inte visste hur vi skulle ta oss till Askim eftersom Avenyn var stängd för all trafik. Vi kom tillslut till Marklandsgatan där det var en halvtimma tills bussen skulle gå. Glassen var nu smält. Men men, man borde kanske planera hur man ska ta sig dit bättre nästa gång, och förövrig var det bara att lägga in glassen i frysen så att den stelna och sedan äta den...mums!

Idag när jag vaknade insåg jag att kylen ekade. Vi har ingen mat hemma och varken jag eller H orkar att gå och handla. Det är dels för många saker som behövs och dels har ingen av oss någon lust, så det blir intressant att se om vi kan koka soppa på en spik idag. Imorgon kommer pappa hem från landet, tillsammans med bilen och han har redan fått ett uppdrag som han måste utföra, för det här är pinsamt och jag är hungrig. I-lands problem, men det är ett stort problem för mig!

(Nu blir det det plugg och sedan ett medelpass samt ett yogapass på F&S, efter gårdagen kan det behövas!)

Hoppas att ni får en bra dag
Kramar 

Ängel


Åh, äntligen fredag! Jag gjorde precis klart alla nationellaproven för i år och det känns som om den tyngsta stenen har lyft från mina axlar. Ni vet hur det är, leendet finns på läpparna och allt kommer att lösa sig. Helt underbart. Det känns nästan som om man är en liten ängel. Denna känslan borde finnas oftare..

I eftermiddag ska jag gå på stan på jakt efter en klänning med M och O och sedan blir det en fika. Kvällen ska jag tillbringa med H, det blir mys och film.

Igår var jag och mamma på IKEA. Jag tycker verkligen om att gå runt där och kolla på alla saker, provsitta alla soffor och äta lite mat samt dricka kaffe. Det blev lite köpt, inte några mängder utan bara några ljuslyktor, skålar, glas och ett nattduksbord till landet. En lagom ansträngande torsdag.

Hoppas att ni får en bra dag!
Kramar

Dagen

Hej. Jisses, jag började inte förrän halv elva idag vilket gjorde att jag kunde sova till halv nio. Varför är jag då så himlans trött?! Jag vet inte hur jag ska göra för att bli piggare än vad jag är just nu, jag sover bra och har fönstret lite på glänt så att jag får in lite kallluft samt har nere rullgardinen, har ni fler bra tips på hur man gör för att sova bra får ni gärna kometera. Det känns som att dagen bara har gått utan att jag har fått ut något av den, jag har bara gjort allt som jag förväntas att göra utan att själv riktigt orka. Nu ska jag slå mig ner i soffan med te och min Glamour som jag fortfarande inte har läst. Sedan blir det bums i säng, då kanske jag kan vakna pigg, utvilad och med ett leende på läpparna- är det förmycket begärt?

Hoppas att ni har haft en bra dag
Kramar

Jag kände mig likadan som isbjörnen imorses, och resten av dagen!

What a wonderful day!

Hej. Jag har precis skickat in en kladdkaka i ugnen, och längtar efter att den ska bli klar så att jag kan picknicka på den lilla gräsplätt som vi har utanför huset. Hursomhelst, idag hade jag (och alla andra som läser MatteB) nationelltprov. Det var lite små svårt, inget MVG utan jag är mer inne på ett VG. Nu blir det lite plugg i solen.

Ha en bra dag
Kramar

Sommarblåsor

Jag har hittat mina tre favorit klänningar från Forever 21. De är klänningar som går att ha en vanlig shopping med ballerior eller galdiatorsandaler och en annars ganska ofixad stil eller med örhängen och pumps till festen. Jag känner kärlek och ett vill ha begär till dem!


 


Godmorgon sunshine

Mm, har pecis fått i mig lite frulle. Här under är ett riktigt mumsigt smootierecept- perfekt nu i helgen då man vill ha en lite godare start på dagen. Nu blir det en powerwalk (tillsammans med min mp3 och bra låtar), sen ska jag plugga lite matte till nationella, ta en dusch och åka till min kusin som har fyllt år och har kalas idag.

Gårdagen var riktigt trevlig, det var roliga människor och mycket pratsamt. Jag som brukar ha svårt att förstå norska tyckte att jag kunde hänga med i samtalen ganska bra ändå.

Smootie- 1 port

2 dl jordgubbar
1 msk honung
2 dl yoghurt

Mixa ihop ingredienserna och häll upp i glas.
 

Myskväll

Kvällen kommer att bestå av mys. Jag har på mig degbyxor och mjukiströja, har en filt runt mig, ser på Grey´s Anatomy och ska snart beställa thaimat. Åh, det känns så välbehövligt och skönt att ha en kväll för sig själv att bara mysa. När jag kom hem idag upptäckte jag att min Glamour hade kommit, så jag har köpt lite godis. Det bli lite härlig läsning också.

Uppdatering
Min morbror ringde precis och berättade att min ingifta mosters syskon och syskonbarn från Norge var hos dem och undrade om vi ville komma över ikväll. Så nu blir det istället Keldas tomatsoppa med pasta, en 15 minuters nap och en snabb dusch.

Kramar

Övningskör

Hej. Jag kom pecis hem från Din bilskola i Partille efter att ha kört hos dem för första av tio gånger. Det gick ganska okej, tycker jag. Många nya tips och att jag var nervös gjorde inte körningen lättare, men det var kul och jag ser fram imot nästa gång. Min lärare är grymt skämtsam, han pratade och skrattade hela vägen och det första han sa till mig var "Hoppas att du har en bra humor för det har jag och du kommer att skratta hela tiden", han hade rätt! Med sin franskabrytning och sina skämt var han en riktigt rolig prick.

Nu står mamma och gör tacos till familjen, för en gång skull ska vi äta tillsammans- det händer tyvärr bara max en gång i månaden. Henrik kom innanför dörren nu, så det är dags för min uppgift- dukningen!

Hoppas att ni får en bra dag
Kramar


Mysigt värre

Hej. Jag har suttit och pluggat massor idag. Slog precis igen matteboken- pust! Hur som helst, känner mig duktig över att ha gjort klart nästan alla läxor och inlämningar för denna vecka. Jag slängde snabbt ihop ett bröd förrut som är inne i ugnen nu, och det luktar underbart. Så om en timma blir det Desperate housewives, tända ljus, nybakt bröd och te i soffan. Det känns riktigt välbehövt och lagom mysigt så här en tisdag i maj trots att det låter som en dag i november med mys i soffan. 

Hoppas att ni har haft en mer händelserik dag än jag.
Kramar 

Ben and Jerry´s

Wi, fick reda på att det ska öppna en Ben and Jerry´s glassbar på Liseberg. Mums, mums och ännu mera mums! Jag vet vart jag ska åka och köpa glass någon gång i sommar. För övrigt var det länge sedan jag gick på Göteborgs nöjespark, så det får helt klart ta och bli ett besök i år. Det är ju trotsallt löjligt roligt att åka Uppskjutet och de andra atraktionerna. Hanna ska jobba där i sommar, så det kanske blir en kväll med henne, har jag tur kan jag få några gratis-åkbiljetter av henne(det är ju svindyrt att köpa själv)!

Kramar

Ett lyckligt slut

Att en dag som börjat dåligt kan sluta så här bra är riktigt skönt att veta! Jag vaknade helt hopplöst trött, ville bara dra ner rullgardinen och somna om- men icke! Duktigt gick jag till skolan, satte på mig ett leende (ialla fall tills tröttheten tog överhanden och jag somnade stenhårt på en lektion). Våra lärare är duktiga på att lägga alla inlämningar och prov samtidigt, och vi fick reda på en redovisning, en inlämning och ett prov på samma vecka- segt, inte konstrigt om man blir trött. Hur som helst, när jag kom hem sov jag en timma och sedan tvingade mamma mig iväg till ett ki-jympapass. Hanna väntade flitigt på oss när vi kom, och nu efteråt känner jag mig helt annorlunda. Huvudvärken och tröttheten är som bortblåst! Sitter nu med te och skorpor medan jag lyssnar på How to save a life (jag vet den är gammal med ack så bra). Dags att börja plugga och sedan blir det bums i säng!


Jag bjuder på bilden, inte fin alls men ett gott skratt föärlänger livet!


Kramar


Plugg

Hej. Idag blir en tråkdag. Jag kommer att plugga. I fera timmar. Ställde klockan på nio idag för att hinna med allt eftersom jag har velat vara ledig/ inte hunnit att ta itu med läxorna varken fredag eller lördag. Sitter just nu med böckerna uppslagna och alla papper huller om buller framför mig och försöker förstå vad jag ska skriva om i den uppsats som ska in imorgon. Varför måste det stå på så svår svenska, ingen i min familj fattar vad jag ska göra. Frustrationen är på topp just nu, klockan tio på en söndag-jippi! Nu blir det frukost och te tillsammans med ett lexikon så kanske jag kan förstå.

Igår var jag på konfirmation till min kusin D. Det var riktigt trevligt, själva akten i kyrkan gick på en timma och var fylld med musik. Sedan blev det champange, smörgåstårta och efter en stund även vanlig tårta. Gissa om jag rullade fram efteråt.

Ha en bra dag
Kram

RSS 2.0