Klänning



Rules by Mary-klänning. Underbar tillsammans med vita ballerinor! Jag älskar rynket på bysten och fägen är riktigt fin när huden är solkysst.

Dagen

Idag har jag packat och handlat de sista sakerna inför Kroatien. Nu börjar jag äntligen bli klar. Igår var jag på stan och shoppade lite. Det blev tofsar, hårspännen, en vit kjol på Veromoda för bara 199 kronor-perfekt! Den blir riktigt söt tillsammans med en färgglad t-shirt och en Addidaströja med starka färger, exempel grön och lila. Jag ska försöka få den på bild,  vi får se om jag lyckas. 

Ikväll ska vi grilla och till efterrätt har mamma gjort en paj. Mums. ¨

Kärlek ♥

Dröm i rosa

En ursöt kjol från ForeverTwentyOne. Till vardags är den perfekt med ett vitt baslinne och ballerinor, samtidigt är den lätt att piffa upp med hjälp av halsband, högklackat och en fin håruppsättning.

Hårgodis



Jag tycker att det är viktigt att känna sig fin i håret för att kunna känna sig fresh. Här ovan är några av mina favoriter, de är från Forever twenty one och HM. Ett diadem piffar upp en annars tråkig klädsel!

Frisören

Jag kom precis hem från frisören. Det blev en kapning på 6 cm, dock tycker jag inte att det syns särskillt tydligt. Nu är alla slitna toppar borta, skönt att kunna borsta igenom håret utan att fastna i massor av tovor!

Min mage kurrar, borde göra något åt det.Snart är det lunchdags, vi får se vad det blir för något gott...

Kärlek♥

IKEA


Sminkbord från IKEA. Passar perfekt i ett flickrum med smycken, smink, lotion och andra tjejsaker på.

Regn

Jag läste i tidningen imorses att det ska regna i åtminstonde 5 dagar! Jag tycker att det ska bli ganska skönt, man kan ta det lugnt inne utan att ha dåligt samvete...

Paraply- Lisbeth Dahl
Stövlar- Viking


Onsdag

Efter några dagar med extemt mycket sömnbrist har jag sovit ut idag. Riktigt välbehövligt, dock skulle jag behöva sova några timmar till. Jag ringde precis till min hårfrisörska som hade tid redan imorgon- perfekt. Det var pinsamt nog över ett år sedan jag klippte mig så slitet är bara förnamnen!

Idag ska jag ut och gå, baka bröd och skriva packlista till Kroatien som jag ska åka till på söndag! Längtar över att få komma bort från vardagen. Tyvärr har min kamera pajat så det blir ingen Dagens outfit.

Kärlek ♥


RSS 2.0