Sunshine

Solen skiner och himlen är blå dock är det väldigt blåsigt. Idag slutade jag halv tre, skönt! Igår hade jag världens otur, jag följde med mamma till affären och när vi var klara hade jag bråttom hem då funkar naturligtvis inte bilen vilket gör att vi fick gå hem. Träningsvärk i armarna efter att ha gått hem med hurmycket mjölk, kött, smör, och allt annat som väger massor. Därför blir det ingen boxning ikväll utan ett litet joggingpass på 5 kilometer nu istället. Senare idag har jag planerat att plugga, dricka smoothie och se på Desperate housewives.

Hoppas att du får en toppen kväll ♥


Gårkvällens outfit

image72  

♥Strumpbyxor- HM
♥Klänning- BikBok
♥Linne- Lindex
♥Kofta- BikBok
♥Pumps- Johansson

Gårdagens outfit (kväll)


image71
♥ Jeans- Levis
♥T-shirt- HM
♥Halsband- Pressent från H&H

Igårkväll var det mys med Hedvig och Calle. Det blev filmen Nothing Hill, massor av prat och te.

Gårdagens outfit (dag)

image70


♥ Jeans- Levis
♥ Tröja- HM
♥ Linne- Hanna
När jag inte var barfota hade jag: Svarta lack ballerinor från Johansson

Godislöfte

Godislöftet fortsätter, nu har jag haft det i 1 månad och det är bara 30 dagar kvar! Jag har ätit extremt mycket mango och fruktsallader, vilket jag älskar. Men nu har jag kommit på en ny favorit- skorpor med kademummaimage69. Okej, inte lika nyttigt men det kan vara gott som omväxling tillsammans med en kopp te.

Nu ska jag ta ett varmt bad, det är inte alls fint väder ute idag så nu får jag passa på att ta ett härligt bad med levande ljus, lugn musik, modetidningar och skum i massor! Ikväll ska jag på kalas till lillkusinen, det kommer att komma dagens outfit idag eller imorgon. 

Ha en bra lördag♥ 


Kate Hudson

Kate Hudson håller på att plåta bilder till hennes och hennes frisörs serie i naturliga hårprodukter. Orsaken till det projektet var att en av Kates vänner fick cancer i bröstet så hon började forska om det fanns ett samband mellan cancer och skönhetsprodukter. Svaret vet jag inte men deras hårprodukter kommer snart ut i butik.

Dagen

Idag var jag inte på APU:n utan i skolan istället. Det var Friendsutbildning och när den var slut skulle jag till sjukhuset. Idag gick allt bra, vilket var oerhört skönt. Nu blir det inget sjukhusbesök på länge och inte heller något skolbesök på över 2 veckor. Jag var altså hemma tidigt idag och har inte gjort något vettigt under efterníddagen. Jag somnade i solen, som tur var tar inte solen särskillt stark- det syns inte ens att jag har varit ute.

Imorgon ska jag upp halv sex, jag ska vara på Kullergården klockan sju så därför blir det en tidig kväll. Jag tror att det blir scones och te till kvällsmat. Nu ska jag läsa lite, jag är inne i en bokperiod. Jag slukar bok efter bok. Mina favorit böcker är Lovligt byte och Farligt byte har ni inte läst dem så rekomenderar jag de varmt. Nu ska jag hugga in på Damernas dektertivbyrå del 1...


Förberedelsetid: 10 min

Tillagningstid: 15 min

Färdigt på: 25 min

Ingredienser
100 g smör, rumsvarmt
8 dl vetemjöl (gärna lite grahams-mjöl)
1 dl havregryn
5 tsk bakpulver
1 tsk salt
4 dl mjölk eller yoghurt
1 msk socker

Gör så här

1. Ställ fram smöret och låt det bli rumsvarmt. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Rör samman alla ingredienserna till en kladdig deg. Var sparsam med rörandet!

3. Klicka ut 8 stora högar på en smord plåt. Platta ut dem lite med mjölade händer.

4. Grädda i mitten av ugnen cirka 15 minuter.

5. Servera gärna med lemoncurd och citrusmarmelad.


Tack

  image65   image67

Mamma kom hem med massor av kassar efter en shoppingrunda här om dagen, och hon gav mig denna söta klänning från HM. Jag vet att den har funnits ett tag i marinblått och rött, men jag har aldrig sett den i beige och gult. Jag är så glad, den perfekta sommarklänningen tillsammans med ett par vita ballerinor. Det negativa med klänningen är att den är lite för lång för att kunna ha strumpbyxor under och därför känns det för kallt för att ha nu.

Kärlek till er♥

Outfit


image61

♥Jeans- Levis
♥Tröja- Peak Performance
♥Linne- Hanna

Idag ska jag cykla till Kullergården (min APU-plats) och till Triumfglass. Jag vet att jag har godislöfte men en glass kan ju inte göra så mycket! Kvällen igår var mysig, rolig, det bjöds på god mat och härliga människor- perfekt!

Just nu är mina föräldrar inne i stanför att boka om Thailandsresan. Vårt hotell ska renoveras när vi ska dit så vi beslöt oss för att få pengarna tillbaka och boka ett nytt. Här är vårt gamla hotell, visst ser det lockande ut!image62

Hoppas att du får en kanon söndag- kärlek

Våren är här

image58

Inatt sov jag 12 timmar, behövligt. Dagens uppgift är att städa lite både ute(städdag) och inne där det ser ut som ett krigsnedslag, plugga, lägga upp en klänning, lagamat(köttbullar), cykla till APU:n för att se vart den är och ikväll ska jag hem till en av världens undervek: Olivia. Hon har fyllt 18 och det ska firas vad jag ska ha på mig kommer upp på bild.

APU är ungefär samma som praktik, jag som går på omvårdnadsprogrammet har det nästa vecka och fyra veckor frammåt. Det ska bli både roligt och läskigt, men med detta väder som är idag och som ska följa med in i nästa vecka gå det inte att säga något dåligt! Våren är här!  


Hoppas att ni får en bra lördag- kärlek♥

Solen lyser och himlen är blå..

Mitt humör är på topp, dock är jag rackarns trött. Jag sov inget i natt utan satt med läxböcker och te i högsta hugg, därför ska jag vara hemma ikväll. Jag har precis tränat och snart är det dags för middag. Idag åker grillen fram- äntligen! Senare ikväll blir det Pretty woman, filt och pyjamas!

  
image54

Sött nattlinne från Victoria´s Secret- vill ha! Kostar 38 dollar och finns i storlek XS- XL.

Outfit

image53
♥Jeans- Lee
♥Blus- Rules by Mary
♥Skor- Asos
♥Armband- HM
♥Jacka-HM
♥Solglasögon- Nelly

Skor

image52


Fin vår och sommar sko. Perfekt detalj i en annars ganska tråkig outfit. Snyggt med stuprörsjeans, ett basic linne och stora solglasögon. De är från Scorett, helt klart värda att prova!

Yeeeh

Dagen började seg men har bara blivit bättre och bättre. Jag gick på ett Arobic pass och glädjen har spritt sig i kroppen efter det. När passet var slut tog jag en lång-promenad hem och såg massor av vårtecken allt från lekande barn till blommor, myror och humlor. Idag har mamma tapetserat i "lilla rummet", bilder kommer att komma. Det blir riktigt fint och för att fira det ska vi äta pizza ikväll, jag är jätte sugen på det! Nu ska jag plugga lite.

Kärlek♥
 
image51

Blus

image50 
Fin blus från Topshop, passar bra till jeans eller en kjol. Jag är på jackt efter en söt blus och denna har allt det som jag vill ha, fina ärmar, sött band och lagom stora knappar. Det kan bli ett köp i veckan, om jag hinner.

Klänning

image49
Söt, sexig och helt underbar klänning från Luella. Fina detaljer med snygg överdel. Tillsammans med svarta strumpbyxor med prickar (hm) och svarta pumps är den kanon. När det blir sommar kan man ha den till vita ballerinor.

Dagen

Jag vaknade med tuppen imorses, sömnsvårigheter är bara förnamnet. Jag åt en stor frukost med både nybakade baguetter, juice, te och fruktsallad (jag är känd för att gilla mat). Efter det har jag suttit här framför datorn och kollat runt på Facebook. Snart ska jag plugga massor, ta en promenad i det härliga vädret och bara vila. En grymt jobbig vecka väntar- jag blir trött av bara tanken. Jag antar att jag får ta en dag i taget och ha god plannering. 

Hoppas att ni får en toppen söndag ♥

Tips

För alla er som går på stan för att hitta något vårit som inte kostar särskillt mycket har jag ett bra tips till. Köp några fina och mycket färgstarka skärp. Ta eran klänning från i vintras, märk ut midjan med skärpets hjälp och volá en snygg klänning som inte är lika tråkig och dyster som innan. Det kanske låter tråkigt, men jag lovar er att i slutet blir ni nöjda!
image46

Kvällen

Efter en tuff träning ikväll åkte mjukiskläder på. Jag är trött i både amar, mage, ben, rygg- ja alla muskler som finns i kroppen. Nu blir det te, några smörgåsar och mammas goda fruktsallad. Mmm, känner suget i magen!

Dessa velorsätt kommer från Nelly och kostar 995 kronor. De är av bra kvalité och jösses vilka fina färger, pickspacks för den hallonröda!

image45

Vårigt

image39

Kjol- Topshop
Jacka- HM (den populära skinnjackan har kommit in igen, passa på att köpa den nu)
Väska- Scorett
Topp- Topshop
Skor- Scorett

Fin vår outfit nu när våren är här, nästan i alla fall. Hoppas att den sista snön fall igår, idag var det underbart väder!

Cherry

image37
Ur söta små körsbär från Asos att sätta på resväskan! Roligare och mer orginellt än de vanliga- tråkiga svarta. Perfekt för er som vill lyxa till det lite extra. På andra sidan finns det papper där namn med mera ska skrivas.

Läppglans

image35

Vem skulle inte vilja skämma bort sina läppar lite extra? Dessa tre (med fina förpackningar) kostar 149 kronor/styck från Blush. Det sägs vara supermodellens (Kate Moss) favoritprodukt- sant eller falskt så är den troligtvis väldigt bra. Perfekt pressent eller som lite vardagslyx till sig själv! Den mjukgör och gör att läpparna blir lena och lyssvänliga. Jag vill ha...

Gårdagens

image34

♥ Jacka- HM
♥Skor- Fred Perry
♥Sjal- Kambodja
♥Väska- HM
♥Jeans- Lindex
♥Tröja- MQ
♥ Senare hade jag en liten svart kofta- HM

Igår var jag hemma hos moster och åt massor av god mat, min kusin och hennes lilla dotter var där, snart fyller lillan 1 år. En riktig charmtroll som skrattar och myser, delar ut kramar och pussar. På kväll var jag på teater, Brott och Straff. Den var riktigt bra, duktiga skådespelare och en bra handling.


Gårdagens

image31

Jacka- HM
Sjal- Turkiet
Väska- USA
Jeans- Levis
Skor- Fred Perry
Paraply- HM

Gossip Girl

Serien kommer tillbaka i maj med nya avsnitt. Just nu spelas de in i USA där serien har start den 21 april. Detta är roliga saker som vi komemr att få se:
♥ Nate och Vanessa!!
♥ En av gillarna kommer bli GAY!
♥ Blair is not a bitch anymore.
♥ Georgina Sparks från Serenas förflutna kommer tillbaka och sätter lite saker i fara. I rollen: Michelle Trachtenberg.
♥ Breakfast at tiffanys tema!

Jag längtar, antar att du också gör det!

image30


Trött

Skit, skit och godis är ungefär de orden som cirkulerar i min hjärna just nu. Skolan var jobbig, fick massor av läxor och prov. Sista lektionen hade vi en lärare som jag inte tycker om, han är oatig och rent utsagt elak. Han dum förklarar klassen, som om det är helt normalt för oss att veta vad ett centralt ämbud är. Som om inte allt detta räcker är jag trött och sliten efter veckan + av att det regnar. Har något varit positivt idag? Hmm, jag tror inte det. Nu vill jag bara tröst äta choklad och annat gott godis eller varför inte en Ben and Jerry´s... Snart bär det av till ica för att köpa fredagsmys som kommer bestå av räkor, revben och Kessella med hallon- och en film! En riktigt romantiskfilm eller en thriller får se lite senare vad jag känner för. 


Recept:
Kesella vanilj
Hallon
Vaniljsocker

Värm hallonen , ha i lite vaniljsocker och häll upp Kesella vanilj i en fin skål. Ringla sedan hallonsåsen på Kesellan. Riktigt gott och ganska nyttigt- något gott behöver man unna sig så här efter en seg vecka. För er som vill lyxa till det lite extra kan ha i lite krossat degistivekex i båtten av skålen och lite på´, då smakar det som cheesecake!    Lovar att en bild kommer upp senare när jag gör min...♥


Sött som socker

image29
Ingen har väll missat vårens trend: blommor? Denna klänningen är från TopShop som har fattat modet helt rätt. Fina färger och ett riktigt fina mönster och modell. Det kan vara en klänning som jag vill satsa på, det kommer trotsallt vara lite större kalas i vår då jag vill ha något fint. Konfirmation, 80- års kalas och glöm inte mig! ♥

Sommar

  • Kjol från Top Shop
  • Linne från HM
  • Örhängen från Top Shop
  • Skor från LaRedoute
  • Solglasögon från Asosimage27

Kvällens outfit

image24
  • Tröja- Filippa K
  • Pyjamasbyxor- Lindex
  • Tofflor- Shepherd

Snart är det dags för nybakt bröd och te- mums. Det luktar underbart. I eftermiddas tog jag ett varmtbad med värmeljus och läste lite i både den nya VR (som kom med posten i går) och en ny bok som heter Farligt byte. Jag hämtade ut den boken från PoketShop idag efter att ha beställt den i måndags. Jag har än så länge läst Lovligt byte som är den första delen ur den fristående serien. Det är en thrillerserie med romantik- låter lite konstigt men är riktigt bra. Jag blev helt kär i den första boken så nu hoppas jag på mer bra läsning. Jag rekomenderar den varmt!


Tips

HM har halva priset på massor av varor imorgon, den 3/4. Rabbatten är på byxor, tröjor, hoods och kjolar m.m. och jag tror att man kan göra några riktiga fynd! Det är i alla butiker och på alla avdelningar, jag ska gå dit...

Internet

Mitt internet verkar ha tröttnat på att fungera så det är anledningen till att jag inte har skrivit något på länge. Vi får hoppas att det fungerar i fortsättningen! image22

I helgen såg jag, H och H 27 dresses på bio. Det var en film precis i min smak. Den var rolig, charmig och romantisk. En tjejfilm som inte får missas (om man är tjej). Innan bion fikade vi på Fröken Olsson. En latte blev det för mig som försöker motså sötsaker, caféer borde ha fruktsallad för oss som vill vara lite nyttiga. Komentera gärna om ni vet något café i Göteborg som har något annat än kakor och smörgåsar.

Kärlek                                                                                                                                                            

RSS 2.0