Fler gobitar


Denna läckra klänning hittade jag hos Forever 21. Underbar är bara förnamnet! Fina färger som piggar upp nu när mörkret börjar kommer närmare. Jag tycker att den ser ut att komma från Zara, så har jag riktigt tur kankse det finns en liknande där..

Dagen

Kom nyss hem från Hanna. Jag åkte direkt till henne efter skolan så jag är lite smått trött och seg just nu. När jag kom dit åt vi massa god lax och kladdkaka, mums! Vi kollade även efter flygbiljetter till Paris för att hälsa på Hedvig. Vi hittade bra resa lagom till advent, får se om den blir bokad i helgen ;)

Kärlek/ Josefine
 

Kväll

Mår inte hundra idag heller. Idag har vi haft Krokslättsdagen, alla elever runt i skogen på en slinga och gör olika sammarbetsövningar. Det regnade, var kallt och inte som att det skulle vara nog var jag utelåst när jag kom hem. Det var bara att vänta i 3,5 timmar tills mamma kom hem. Jag har precis fått i mig lite mat och mina tår håller på att tina upp. Nu är det dags för läxor i några timmar, sen ska jag krypa ner i soffan med en kopp varm choklad, en filt och Roomservice eller Idol.

Kärlek/ Josefine

Vill-ha-begär!



Från Forever 21. Den skulle vara så fin till svarta nylonstrumpbyxor, svarta pumps och lockat, uppsatt hår! Jag är dock inte en person som köper kläder från andra sidan världen på en hemsida, men det borde ju finnas en liknande i Sverige. Får se om jag hittar någon- och den intressanta frågan om jag passar i den modellen.

Ojoj

Jag har en hel bunt med läxor som bör göras, bara det att jag är trött och inte har någon lust. Idag fick vi englaskaläxa, 46 glosor tills på fredag vilket gör att högen med plugg blev mycket tyngre. Ni har nog alla kännt att ni inte orkar med dagen, det är en sådann dag för mig idag, hursomhelst blir det pannkakor som kvällsmat :) Dags att återgå till läxläsandet!

Kärlek// Josefine

Söndag

Helgen har bara runnit i väg, jag har inte ens hunnit med hälften av det jag velat. Idag ska jag plugga och träna, funderar på att testa yoga. Igår kom några vänner hit, vi åt massor av godis och kollade på Friends :)

Nu är lunchen klar, pasta och skinksås- mums!

Kärkle/ Josefine

Dagen

Planen för dagen var att gå till biblioteket och låna några bra skivor. Jag fick ett tips om att de skivor som jag skulle vilja köpa fanns att hitta där, så varför inte ta en titt. Eftersom det regnar försvann lusten att promenera helt när jag vaknade. Nu är planen istället att bada, träna och läsa VR och Glamour som kom iveckan men jag inte har hunnit ägna en tanke åt. Jag ska även försöka plugga lite..

Det kommer en "dagens outfit" senare under dagen.

Kärlek/ Josefie

Topshop-klänningen

Klänningen jag hittade igår på Topshops hemsida fanns inte i Göteborg-tyvärr. Det blev inget köp idag, varken kläder eller något annat skojigt.

Ha en riktigt bra fredag!  


Helg

Äntligen är det helg, det har varit en vecka med massor av läxor (vilket jag kommer behöva göra i helgen också). Men nu slutar vi iallfall:). Jag ska hoppa på nästa spårvagn in till stan och kolla på lite kläder, vi får se om det blir några köp.

Kärlek/ Josefine

Rekomenderar

Åhh, denna klänningen är underbar! Perfekt till allt i höst och vinter, den funkar lika bra på nyår som till tjejmiddagen- lätt att styla upp :) Jag ska gå till Topshop i Göteborg och se om de har den inne i så fall ska jag testa den och förhopningsvis slå på stort..

Nya tag

Nu ska jag testa blogga igen, vi får se om det går bättre denna gången.
Kärlek/ Josefine

RSS 2.0