Jag ser det snöa..

Ikväll kom de första snöflingorna här i Partille. Jag upptäckte dem till glädje när jag tränade- duktigt! Innan jul ska jag gå ner det som jag gick upp i Thailand, bygga upp kroppen med muskler igen och framför allt träna på min hållning. Jag vill inte gå ner i vikt utan bara de där kolhydraterna som har lagt sig över min mage.

Hur som helst, nu är det dags för te, ägg-knäckebrödmacka, psykologiboken och tända ljus. Jag ska försöka lägga mig tidigt idag, ska bara plöja igenom ungefär 30 sidor plugg först.

Puss och kram/ Josefine

GRATTIS

 

Idag fyller världens härligaste, bästa vän 17 år! Hoppas att du går ett toppen år, jag ska hjälpa dig så ska vi göra det oförglömligt.  

Pusspuss

Här igen!

Idag har det varit som om någon har stått på mina axlar och varit jobbig! Ungefär som pingvinen...Dagen började bra, var dock mycket trött imorses och den fortsatte i samma rikting ett tag, det var trevligt att träffa alla goa männskor i klassen efter praktiken. Sedan kom en total vändning när jag skulle åka hem, och kom på att jag skulle vara på sjukhuset vid halv sju på föreläsning, det betydde att jag precis hann slänga igen dörren innan jag och mamma stormade bilen för att åka dit. Nu har jag precis ätit lite och vill inget hellre än att sova, men måste plugga lite.

Natti-natti
Puss och kram/ Josefine

RSS 2.0