Lördag!

Hej. Hoppas att allt är bra med er, det är toppen med mig. Jag sov elva och en halv timma i natt så jag ordentligt utvilad nu, härligt! Hur som helst ska jag tillbringa helgen på Brännö hos O tillsammans med M och A. Äntligen är våren och nästan sommaren här! Nu håller de andra på att laga mat, så jag får gå och hjälpa dem med det! Ikväll blir det mys med godis och prat- alltid lika perfekt. En bättre uppdatering kommer imorgon.

Kram/ Josefine

Hej och hå

Igår cyklade jag till skolan, det kommer bli min nya vana i vår- hoppas jag. Det var skönt och man kände sig så där stark när man kom fram. I vilket fall som helst så ringde pappa mig precis när jag satt min fot i skolan och berättade att han hade biljetter till Blåvitt-Öis på gamla Ullevi. Glatt tackade jag ja till en av platserna, efter det var jag glad hela dagen och jag tror att det är därför som jag mår bra idag också. Matchen slutade 3-0 till Änglarna så jag är riktigt nöjd över resultatet trots att jag kan hålla med er som anser att straffen inte var en straff..

Nu ska jag börja plugga och sedan blir det Desperate Housewives samt te och nybakda scones som jag ska överraska min familj med.   

Ha en toppen tisdag
Kramar


Helg

Hej.

Nu är det äntligen helg igen! Jag slutade precis min mattelektion, som var allmänt rörig då min lärare borde gå i pension(han är både gammal och snurrig). Hur som helst, jag ska bara hem och vända innan jag och mamma åker till landet där vi ska spendera helgen (jag ska övningsköra). Sommarstugan ligger mitt ute i ingenstans, bland skog och ängar men det är helt underbart skönt att få komma bort från allt och alla ibland. Ikväll blir det hemmagjord pizza med tonfisk och skinka- mums, samt någon bra film. Det lär även bli lite eldande i brasan som är i det pyttelilla vardagsrummet och med hjälp av en bra bok, sol och fika så kommer jag att klara helgen utan problem!  

Hoppas att ni får en bra helg.
Kramar

Underbart!



Idag var jag, K och O sårmarkörer (som ni kan se på bilden). Det var riktigt skojigt, vi fick ett fall som vi skulle spela- jag hade fontalkrokat utan säkerhetsbälte. Det blev en sminkning och genomgång hur jag skulle uppföra mig, vilket inte var så svårt eftersom jag skulle spela medvetslös...Sedan skulle ett gäng läkare/ sjuksköterskor utföra hur de skulle ta hand om mig på akuten, de skulle både visa och säga vad de gjorde. I rummet fanns även en som bedömde om omhändertagandet var godkänt. Hur som helst, vi slutade klockan tolv och då åkte jag och O till slottskogen där vi gick runt och pratade samt kollade på djur. På hem vägen blev mitt humör ännu bättre när chefen (från det äldreboendet som jag har sökt sommarjobb på) ringde hon kunde berätta att jag hade fått jobbet.

Nu ska jag och E på en härlig promenad i vårsolen.
Hoppas att ni har haft en bra dag
Kramar


Dagen

Mat och plugg är vad min dag har bestått av- dock i mycket trevligt sällskap. Jag, O, M och A träffades på ett fik där vi en stor åt frukost. Det ingick smörgås, juice, kaffe/te, muffins, ägg och yoghurt. När den var slut satt vi och pluggade i fem timmar (pluggade kanske var att ta i med tanke på hur mycket vi pratade).

Jag och E har börjat ett godislöfte, det handlar endast om godis, vi får äta allt annat! Vi har det bara för att spara pengar och bli av med sötsuget. Anledningen till att det bara handlar om godis är för att det ska hålla så länge som möjligt. Framtiden får utvisa hur bra vi kan kontrollera oss.

Kramar


Vår frulle

Jag och O

Filmtips

Jag och några vänner såg på filmen Slumdog millionaire igår. Den var riktígt bra, det var en film fullspäckad med kärlek, humor och spänning. Jag rekomenderar den varmt. Den har fått åtta Oscars samt andra priser vilket betyder att det är en bra film, och jag kommer inte att glömma den på länge. Filmen är två timmar lång, men jag satt klistrad fast i soffan och såg med spänning från början till slut.


Dagen

Hej.

Idag mår jag inget vidare jag är förskyld och har ont i halsen samt att jag stukade foten på påskafton. Trodde först att foten var bruten efter jag att ramlade, men insåg idag att den var stukad eftersom den är extremt svullen, har skrapsår och blåmärken här och där. Idag har jag suttit och pluggat hela dagen-tråkigt. Inte verkar det bättre än att jag kommer att behöva fortsätta göra det pga. ett matteprov som jag har imorgon. Nu är det dags för te, musik och matte.

Hoppas att ni har haft en bra måndag
Kramar

Afton

GLAD PÅSK till er alla! Hoppas att ni får en toppen bra högtid med massor av godis, påskmust och mat. Jag och pappa kom precis hem från affären efter att ha handlat till brunchen som är hos oss om en halv timma, det blir lite knappt om tid att fixa en brunch på, så det är nog dags att hjälpa till nu. På bordet kommer det finnas allt från advokado, sill, ägg, omelett till röktlax. Och ja, ni har rätt det enda som jag äter är köttbullar och prinskorv så även det kommer att finnas.

Igår kväll blev det riktigt mysigt, eller hela dagen var härlig. Jag och H gick på Allum i någon timma, för mig blev det inget köpt förutom påskägg och dess godis samt ett paket gifflar. Därefter gick vi hem till H, la oss ute på hennes altan där vi drack kaffe, åt bullar och solade. På kvällen kom E och hennes familj så det blev många skratt och massor av prat fram till efter midnatt då de pallade sig hem. Idag har jag tänkt att få en lika lyckad dag.
Kramar


Sol

Mm, sitter just nu och äter frukost medan jag väntar på att ett Gossipgirl avsnitt ska börja. Ute är det sol och jag är redo för att sola länge idag med min Glamour, som jag inte ens har öppnat än även om den kom för si sådär två veckor sedan. Skönt. Solen har en speciell effekt på mig, det känns som att allt kommer att ordna sig och allt är frid och fröjd. Jag är glad, lycklig och trivs för en gångs skull riktigt bra här i kalla Sverige!

Hoppas att ni får en bra dag
Kramar

Grattis

Idag fyller världens bästa Olivia år. Vi ska få ett kanon år med massa härliga minnen och skratt!
 

Frissan

Hej.

Ska snart åka till Klipp och Klart för att klippa och tona mitt hår, det blir spännande. Håret ska bli lite mörkare och lite kortare, bild kommer. Igår var jag hos L på tjejkväll, vi var åtta personer som åt chokladfondue och sjöng singstar- trevligt!
 

Idag ska jag göra klart alla påskkort vilket är många eftesom jag knappt har börjat, men jag får sätta på hög musik och sedan är det bara att köra igång. Ska även hinna plugga lite, har igentligen ingen lust men det är tyvärr sånt som måste göras.

Ha en bra onsdag
Kram 

Härligt

God kväll.

Känner mig just nu härligt trött, precis i det stadiet att jag inte vill sova men inte heller är redo för att göra något allt för krävande. Jag kom just hem från mormor där jag och mamma har tillbringat dagen med god mat och en skön promenad i vårsolen. Jag övningskörde både dit och hem, vilket blev sammanlagt tjugo mil som faktiskt gick riktigt bra!

Buggen i går var som vanligt jätte skojig och endorfinerna sprutade i kroppen, tror att några har varit kvar idag också. Män som hatar kvinnor var en av de bästa svenska filmerna som jag har sett, en film som man inte vill missa en sekund ifrån vilket är anledningen till att jag har massor av godis kvar till idag som jag nu ska äta tillsammans med ett avsnitt av Gossip girl.

Hoppas att ni får en bra söndag
Kramar


buggkurs, bio och fika

Snart är det dags för buggkursen som jag och M går i, det är tredje gången av sju och mycket roligt. Jag rekomenderar varmt att gå i någon kurs tillsammans med en vän, det är skojigare än man kan tro. Just nu sitter jag och hoppar på stolen eftersom jag tycker att det så så kul. Efter dansen ska jag träffa min kära kusin L, vi ska fika och gå på bio. Det blir: Män som hatar kvinnor på Bergakungen tillsammans med godis eller popcorn. Mysigt.

Kramar

Converse

Köpte nya skor. Vanliga, enkla och våriga små converse i den mest opraktiska färg (vit)  blev det. Mamma har kommit fram till att de kommer bli smutsiga innan denna veckan är slut vilket jag inte hoppas på, men det får framtiden utvisa. Hur som helst är de sköna och passar till allt, både jeans och klänning- jag känner love!


Söndag

Hejsan.

Jag, farmor och mamma kom precis hem från en shoppingtur på Allum. Jag är helt slut, allt folk där inne tar vekligen musten ur mig varje gång som jag är där! Annars är det bara fint med mig, hoppas att det blir soligt även så att man kan få lite solterapi och pigghet. Idag är det dags att sätta upp det lilla påskpynt som vi har, har även planerat att plocka in påskris som jag inte har velat ha på flera år, men i år så...det kommer ett kort på det senare.

Kramar

I´m back

Hej, det var ett tag sedan, men efter allt tjöt från E är det dags att börja blogga igen. Fint väder (hoppas jag), påsklov och en underbar vecka har jag att se fram imot vilket jag redan nu njuter av. Idag har jag och E varit på friskis och svettis och gjort ett pass- jisses vad jag blev trött, men efter allt godis igår kväll + all noblesse med apelsinsmak idag var det skönt att röra på sig!

Farmor är här på besök, mysigt! Vi har suttit ute och solat hela dagen, våren har verkligen kommit till Partille. Nu sitter resten av familjen på altanen och väntar på att köttet som vi grillar ska bli klart, dags att vara social.

Kram

RSS 2.0