Dagens sanning

"Älska mig mest då jag förtjänar det som minst"
Så sant som det är sagt ♥


En röd kärlek

image93















Söt klänning från Indiska så här på vårkanten. Den kostar 229 kronor och ja, det går att ha till allt i sommar. Passar bra till grillpartyt, tjejmiddagen, strandparty eller avslutning. Vi får se om den finns i rätt storlek, i så falll är den snart min!

Britney påväg tillbaka...

Britney har verkligen freshat upp sig regält, frågan är om hon är gravid eller om hon bara har skippat en väl-slimmad kropp på det sistone? Vad tror du? Ja, du svaret får vi om några måndader, ska man tro på Aftonbladet blir det i juli!
 

image92

Dagens outfit

image91


♥ Jeans- Levis
♥ Tröja- Filippa K
♥ (Senare) Tjocktröja- Abercrombie&Fitch
♥ (Senare)Fårskinstofflor-shepherd
♥ Uppsatthår

Helgen

Vi åkte till landet igår och sov över. Jösses vad kallt det var! Inatt var det inte många plusgrader inne i huset och igår innan jag somnade hade jag på mig två par byxor, fyra par tjocktröjor, ullsockar, fårskinnsskor med ull i och vantar. Eftersom det var så extremt kallt eldade vi i spisen (som vi inte behövt använda på 10 år), drack massor med te och tände ett dussin ljus. Hur som helst har min helg (förutom att frysa) bestått av att plugga och bygga staket. Jag har skrivit 3 uppsatser- varav 1 jag är nöjd med. En av dem ska jag göra klart efter skolan imorgon då jag har böckerna och en ska jag göra klart på lektionstid.  

  image88 image89  image90

Kärlek ♥


Glass

Igår kom Hedvig förbi när jag satt med fötterna i årets första (men inte sista!) fotbad. Hon hade köpt med sig glass och vi slog oss ner på den stekvarma altanen, där vi pratade, läste tidningar och åt glass hela eftremiddagen. Perfekt! Jag älskar att bli överraskad särskillt när överraskningen består av en vän som har glass med sig- kärlek! 

Idag ska jag in till stan för att tränna A,M&O. Vi ska fika men innan vi träffas ska jag gå runt lite i affärer, det är ju trotsallt morsdag snart! Vi får väll se om det blir något resultat i eftermiddag eller om jag ska snåla riktigt ordentligt...

Kärlek, gör det till en bra dag  

Gott

Potatis och spenat-soppa

♥2 stora, tärnade potatisar
♥1 grönsaksbuljong
♥4 dl bladspenat
♥ 5 dl vatten
♥1  fin hackad lök
♥ salt och peppar
♥ 1 nypa muskotnöt
♥1,5 dl cream fresh

Gör så här:
Fräs lök i en kastrull, den ska bli mjuk. Häll sedan i vattnet, buljongtärningen och potatisen. Låt allt koka tills potatisen är färdig kokt. Häll då i bladspenaten, rör om 2 gånger och häll allt i en mixer. Häll i cream freshen. Smaksätt sedan med salt, peppar och muskot- färdig!

Serier

Jag lovade att lägga upp ett inlägg om hur det gick i Desperate housewives igår, detta hände: 
 ♥ Ida dog
♥ Gabby får inga pengar efter Victor och Carlos extra konto är rivet- de kommer bli fattiga, eller?
♥Bree flyttar in hos Susan
♥Susan bekände att hon inte klarar av sin gravilitet utan uppassning och vänner
♥Lynettes familj överlevde
♥Carlos blev blind

Måste påminna om att Gossipgirl börjar nästa tisdag klockan 20:00. 


Ljus

Ni vet ju om att jag gör om mitt rum på landet och är på jackt efter söta detaljer. Dessa ljus vill jag ha, de skulle göra mitt prinsessrum ännu mera prinsessigt! Jag känner love för dem, de finns att beställa på Jotex.
image86

Idag känner jag mig lite krasslig, ont i halsen och min mage är minst sagt orolig-ett under om jag slipper ifrån magsjukan!  Igår fick jag avbryta träningen i slutet av passet för att jag mådde så dåligt.

Jag ska snart pigga upp mig med att gå ut och gå och efter det har jag planerat att dricka te och plugga. Jag har tre stora (betygsavgörande) uppsater att skriva. Det blev tyvärr inga kort gjorda igår men jag måste göra åtminstånde ett idag, det kommer en bild på den.

Kärlek♥

Underbar

Denna klänning är från Ida Sjöstedt och kostar 995 kronor. Saftigt pris, men underbart söt tillsammans med ballerinor och kuvertväska.
 image85

Dagens outfit

image83

♥Tröja- Deval
♥Linne- HM
♥Jeans- Acne
♥(senare) skor- Fred Perry
♥(senare) jacka- HM

Kunde vara bättre

Okej, jag vet att jag är dålig på att uppdatera men jag hinner inte riktigt just nu. Det är för mycket plugg och för mycket praktik! Jag skulle jobba kväll idag men min handledare ringde mig i morses och berättade att magsjuka hade kommit til vår avdelning. Vi diskuterade en stund över hur lite jag ville bli smittad och kom tillsammans(hennes förslag) fram till att jag skulle vara hemma hela veckan tills på lördag. Åhh, det känns så härligt dock känner jag mig slö och illa mående. Det kan vara en inbillning, Just nu försöker jag få i mig två rostade smörgåsar och lite te-försöker att  lugna magen lite.

Idag (om jag inte spyr) ska jag göra kort, plugga, promenera, träna och glöm inte Desperate housewives. Undra vem som dog i förra avsnittet, Susan? Den som ser (eller läser min blogg) får veta.

Kärlek♥

Dagens outfit

Idag bar det av till Brännö med familjen i det underbara vädret. Vi köpte med oss sallader från Paprika och sedan var det bara att ha en skön dagsutflykt. Vi gick så mycket att jag knappt kan gå just nu, smärta i fötterna. Utan att tänka mig för tog jag flippflopps- aj! I kväll ska jag mysa i soffan tillsammans med te.
image81

♥ Kjol- Zara
♥Linne- Gina Tricot
♥Blus- HM
♥Flippflopps- HM
♥Väska- USA

Klänningar

Förra årets sommarrea hittade jag några klänningar som jag köpte. Dock var den ena klänningen för lång och den andra "väldigt mycket inte alls min typ" så nu har jag och mamma fixat iordning dem. Jag är riktigt nöjd över resultatet!
                                           
                                                 image79            image80
              

Igår

Jag vet att det är längesedan jag skerv sist, men jag har haft för mycket runt mig så tiden har inte funnits. Igår var jag först på praktiken mellan 7-12 och sedan bar det av till skolan där jag skulle vara från 13-15. När jag kom till stan igen träffade jag Hanna, vi fikade i solskenet och kollade runt efter lite partykläder. Dock var det svårt att hitta så det blev inget resultat men eftremiddagen var mycket mysig!



I helgen var jag på landet och fortsatte att göra om mitt lilla rum som har börjat att få en riktigt sött utseende. Det är blommiga-tapeter, och med mycket prinsessliknande saker är det fint. Just nu är jag på jack efter fina knoppar till min byrå. Jag gillar denna på bilden, den kostar 25 kronor. Jag hittade den på internet dock hoppas jag att den kommer ut i affären snarast. Jag tänkte kolla lite i små affärer som har alltmöjlig- bör hitta den där!
image77

RSS 2.0