Skaf

Här är bilden på skafen. Visst är den härlig nu när det är vår♥

image20

Smulan

Hon gör som mig idag. En riktig slappdag, man kan inte vara på topp jämnt! ♥
image19

Dagens

image18
  • Grön tröja från Veromoda
  • Jeans-klänning från Monki
  • Strumpbyxor från HM

Pyssel

image15

Idag har det varit en lugn, mysig och pyssligdag. Jag har gjort 5 styclen kort- nöjd med resultatet! De ska få vara med i en tävling som Prickiform ordnar på Stämpel och Scrapmässan som är nu i helgen. Bilder på korten kommer senare.

Hedvig kom hem från Turkiet i dag, vi träffades en liten stund och jag fick en underbar skaf av henne. Jag kommer att lägga ut en bild på den snarast!

Kärlek

Bikini

Jag som många andra ska köpa en ny bikini i vår/sommar. Denna från Nelly kostar 499 kronor och är ett riktigt kap. Fin när man är brun och fresh, dock kan man se väldigt blek ut i den i början av sommaren. Men det är troligtvis är det inte så många som har den- positivt! Jag tycker om den dels för den härliga färgen och dels för att de snygga detaljerna på bh:n och trosan.

image12

Stövlar

Mmm, blir så sugen på att köpa en bra outfit för en regnigdag. Det behövs verkligen med tanke på vädret i vårt land. Dessa stövlar från Viking är söta som socker. Rosa med snörning känns inte helt fel i vår!image10

Godis?

Idag börjar mitt godislöfte som sträcker sig 2 månader frammåt. Undra hur det ska gå! Vaimage6rje gång jag blir deppig köper jag choklad eller något annat gott. Nu får jag leva på frukt och te som snacks framför tv:n. Känner dock att jag behöver det, för att vara snäll för kroppen och tänderna. Hursomhelst gör samma som jag. Skaffa er en liten utmaning, jag hjälper er på vägen med lite andra recept. Lycka till!!


Dagen

Idag har dagen varit prefekt. Jag träffade en kompis på stan i förmiddags för att shoppa och fika scones, pengarna har äntligen kommit in på mitt konto så det var fritt fram att köpa! Det blev lite kläder och annat kul. Bild kommer senare. När vi tröttnade på affärerna åkte vi hem till mig, lagade lite mat och drack te. Nu på kvällen har jag tränat och just nu dricker jag ännu mer te- mango och persika smak. Senare ikväll är det Grace and anatomy...

Kärlek

Rosett

image5
Denna söta klänningen finns på HM. Jag har inte sett den i affären än, men när den kommer så ska jag prova den. Underbart söt, den finns även i lila vilket är roligare nu när det (nästan) är vår.  

Snö

Nu har det snöat till och från i ett dygn vilket gör att det är ungefär 10 centimeter med snö. Jag som hoppades på ett påsklov med sol och vår- men inte det. Min påsk har inte varit bra, jag har varit sängliggandes med magont och spyor. Hoppas att eran har varit bättre! Nu ska jag ut i snöovädret :)

Kärlek

Burkar

Jag hittade de sötaste plåtburkarna igår från http://www.dixie.se/platburkar.html. Denna tycker jag var perfekt för alla tjejers toalettbehör, vill ha den. Söt, praktiskt och perfekt!

image4

Mmm

Finns det något bättre än när man går runt och tycker synd om sig själv och plötsligt inser att det ligger ett rykande färskt nummer av VR i brevlådan? Tror inte det, dagen är räddad. Jag ska lägga mig i ett varmt skumbad med värmeljus och självklart tidninghen i högsta hugg! Gör samma sak- ni ångrar det inte!

Jag rekomenderar varmt denna tvål från Lush. Huden blir underbar mjuk och len- perfekt vardagslyx!

image3

Dagen

Hemma från skolan idag igen- jag kommer att gå imorgon. Tänkte att jag ska ut och gå lite försiktigt i det härliga vinter/vår vädret. Solen lyser och det ser mycket inbjudande ut. På med mössa och vantar så är jag fit for fight!

Kärlek// Josefine

Outfit

image2

♥  Strumpbyxor med hjärtan från Topshop
♥ T-shirt från Forever 21
♥ Kjol från HM
♥ Hårspännen från Tophop


Vårskor

Jag är på jakt efter ett par nya och fresha vårskor i tyg. Har kollat på ett par svarta Fred Perry, men hittade dessa söta skorna på Dinsko:s hemsida. De kostar 199 kronor vilket var ett riktigt bra pris! Jag tror att jag kommer slå till på dem.


Välkommen

Nu har jag startat en blogg igen. Hoppas att du tycker om den och att du komenterar mycket eftersom det uppmuntrar mig att skriva mer!

Kärlek// Josefine ♥


RSS 2.0